Your IP: Unknown · Your Status: ProtectedUnprotectedUnknown

Skip to main content

Så säger du upp din NordVPN-prenumeration och får pengarna tillbaka

NordVPN erbjuder skydd mot malware, blixtsnabba hastigheter, 6400 servrar i 111 länder och ytterligare funktioner för att förbättra din webbupplevelse. Men vi förstår att du kan ha haft andra förväntningar på tjänsten. Följ instruktionerna nedan för att säga upp din NordVPN-prenumeration och utnyttja vår återbetalningsgaranti.

Så säger du upp din NordVPN-prenumeration och får pengarna tillbaka

Innehåll

Innehåll

En NordVPN-återbetalning och 30 dagars återbetalningsgarantin

NordVPN har förbundit sig att erbjuda alla kunder full återbetalning inom 30 dagar efter att ett köp genomförts. Om du bestämt dig för att begära pengarna tillbaka för din NordVPN-prenumeration kan du följa instruktionerna nedan för att stänga ditt NordVPN-konto för gott.

Kom ihåg att om du köpt NordVPN via Apple App Store, Amazon App Store, eller en tredjepartsmarknadsplats, så måste du vända dig direkt till dem för att inleda återbetalningsprocessen. NordVPN kan inte garantera en återbetalning för prenumerationer som köpts via dessa butiker.

Kan jag få pengarna tillbaka för en NordVPN-prenumeration?

Ja, du kan få pengarna tillbaka för din NordVPN-prenumeration genom att kontakta vår kundsupport som finns tillgänglig dygnet runt. Om du vill begära en återbetalning för din prenumeration så måste du göra det inom 30 dagar efter att du köpt NordVPN. Kom ihåg – vi betalar inte tillbaka återkommande prenumerationsbetalningar, vilket innebär att vi inte kan göra en återbetalning efter att den 30 dagar långa återbetalningsperioden tagit slut.

Om du säger upp din återkommande prenumeration manuellt så kommer du inte att få pengarna tillbaka, även om du säger upp prenumerationen inom 30 dagar efter ditt köp. Om du vill få en återbetalning så måste du kontakta vårt supportteam.

Vad bör jag veta innan jag säger upp min NordVPN-prenumeration?

Om du har bestämt dig för att säga upp din NordVPN-tjänst så bör du hålla följande i minnet innan du avslutar din prenumeration:

 1. Återbetalningspolicyn. NordVPN erbjuder en 30 dagars återbetalningsgaranti, vilket innebär att du kan säga upp din prenumeration inom 30 dagar efter köpet och få en full återbetalning. Om du säger upp efter 30 dagar så är du inte längre berättigad till en återbetalning.
 2. Din faktureringsperiod. Se till att du säger upp din återkommande prenumeration inom 30 dagar efter köpet för att undvika att betala för ytterligare en månad eller ett år.
 3. Alternativ. Kontakta vårt supportteam om du upplever tekniska problem med din NordVPN-tjänst. Vi kan hjälpa till att lösa problemet, vilket sparar dig bekymret att hitta ett annat VPN.
 4. Säkerhetskopiering av data. Om din prenumeration innehåller ytterligare Nord-tjänster och du sparar dina data i NordLocker eller NordPass så bör du säkerhetskopiera allt. När du stänger ditt Nord Account kan det bli mindre smidigt att få tillgång till dina filer och/eller lösenord på grund av den minskade funktionalitet som erbjuds.

Nätsäkerhet är bara ett klick bort.

Håll dig säker med världens ledande VPN

Så säger du upp din NordVPN-prenumeration och får en återbetalning

För att säga upp den automatiska förnyelsen av din NordVPN-prenumeration och begära återbetalning följer du dessa steg:

 1. Gå till ditt Nord Account och logga in genom att ange din e-postadress och ditt lösenord.
 2. Klicka på “Fakturering” (“Billing”) i vänstra menyn.
 3. När du öppnat sektionen “Fakturering” klickar du på fliken “Prenumerationer” (“Subscriptions”) längst upp.
 4. Klicka på “Hantera” (“Manage”) under sektionen “Automatisk förnyelse” (“Auto-renewal”)
 5. Säg upp din prenumeration genom att klicka på “Avbryt automatisk förnyelse” (“Cancel auto-renewal”).
 6. För att få en återbetalning från NordVPN kontaktar du oss via e-post på support@nordvpn.com eller startar en livechatt med vår kundsupport genom att gå till support.norvpn.com och klicka på chattikonen i nedre högra hörnet av skärmen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande med en bekräftelse att din NordVPN-prenumeration har sagts upp.

Så säger du upp en NordVPN-prenumeration på Android

Följ de här stegen för att säga upp din NordVPN-prenumeration om du loggat in till ditt NordVPN-konto via Google Play Store:

 1. Gå till Google Play och logga in till ditt Google Account.
 2. Tryck på din profilikon i övre högra hörnet.
 3. Öppna sektionen “Betalningar & Prenumerationer” (“Payments & subscriptions”).
 4. Här trycker du på “Prenumerationer” (“Subscriptions”).
 5. Nu väljer du NordVPN-appen.
 6. Tryck på “Säg upp prenumerationen” (“Cancel subscription”).
 7. Välj anledningen till varför du säger upp prenumerationen och klicka sedan på “Fortsätt” (“Continue”).

Färdigt – du har nu sagt upp din NordVPN-tjänst och kommer inte att debiteras när din nuvarande prenumeration löper ut. Om du vill begära en återbetalning kontaktar du vår kundsupport.

Så säger du upp en NordVPN-prenumeration på iOS

Med de här fem enkla stegen säger du upp din NordVPN-prenumeration som du köpt via App Store:

 1. Gå till “Inställningar” (“Settings”) på din iPhone.
 2. Tryck på din profilikon.
 3. Tryck på “Abonnemang” (“Subscriptions”).
 4. Välj NordVPN.
 5. Tryck på “Avbryt prenumeration”.

Det är allt – nu har du sagt upp din prenumeration. Men kom ihåg att de här stegen enbart gör så att du inte behöver betala för ännu en faktureringsperiod. Kontakta Apple Support så kommer deras supportmedarbetare hjälpa dig med återbetalningen.

Så begär du en återbetalning från NordVPN

Du kan begära en återbetalning av din betalning genom att kontakta vår kundsupport via livechatt på support.nordvpn.com eller vi e-post till support@nordvpn.com. Berätta att du vill få en återbetalning så kommer vår kundsupport skicka dig en länk till ditt Nord Account där du kan begära den.

 1. Klicka på länken och verifiera din identitet.
 2. Alla betalningar som är berättigade till en återbetalning kommer att ha en knapp som säger “Återbetalning”. Klicka på “Återbetalning” för att fortsätta.
 3. Ange orsaken till att du säger upp NordVPN och begär en återbetalning.
 4. Klicka på “Skicka och fortsätt”.
 5. En sammanfattning av återbetalningen dyker nu upp. Du kan bekräfta genom att klicka på “Återbetalning”.

Din återbetalningsstatus visas nu som väntande, vilket innebär att vi har mottagit din begäran och behandlar den inom ett par timmar. När återbetalningen är godkänd kan det ta upp till 10 arbetsdagar för pengarna att nå ditt bankkonto. Tveka inte att ta kontakt med vår kundsupport om du har frågor under processen.

Kom ihåg att de här instruktionerna bara gäller om du köpt NordVPN direkt från vår webbsida. Om du köpt NordVPN från Apple App Store, Amazon Appstore, en fysisk butik eller en marknadsplats som BestBuy eller StackSocial, så måste du kontakta återförsäljaren för en återbetalning.

Raderas min data efter att jag säger upp min NordVPN-prenumeration?

Dina data kommer att finnas kvar i våra databaser efter att du säger upp din NordVPN-prenumeration. Men det inkluderar endast den minimala information som behövs för kontohantering och kundsupport. Du kan kontakta vår kundsupport och be oss att radera denna information för gott.

Observera att NordVPN har en loggfri policy, och vi lagrar aldrig någon information om dina onlineaktiviteter. Vi varken loggar eller samlar in trafik som passerar via våra servrar, inklusive vilka webbsidor som besökts, IP-adresser som använts, filer som laddats ner eller mängden data som överförts. Vi sparar endast den begränsade mängd personlig information som krävs enligt lag och för att förhindra bedrägerier och överträdelser.

Om du har frågor gällande de data vi sparar är du välkommen att kontakta vår kundsupport 24/7 för mer information

FAQ