Rekomenduoja cybernews

Lengvai apsisaugokite
nuo grėsmių internete

Nuolaida iki 74 % + 3 papildomi mėnesiai!

30 dienų pinigų grąžinimo garantija
  • checkbox tick

    Kenksmingų failų, slapukų ir reklamų blokavimas

  • checkbox tick

    Saugus naršymas, įrenginių apsauga

  • checkbox tick

    Išvenkite svetainių, kuriose yra kenkėjiškų programų

hero threat protection man laptop threats md
feather
feather

Neužima daug vietos ir paprasta naudoti

6 devices
6 devices

Apsaugokite iki 10 įrenginių

comment question
comment question

Pagalba klientams visą parą

laptop mobile
laptop mobile

Pasiekiama visose pagrindinėse platformose

Apsauga nuo kenksmingų atsisiuntimų, sukčiavimo, slapukų ir reklamų

Akimirksniu apsaugoti įrenginiai ir greitas bei sklandus naršymas. „Threat Protection“ funkcija – geriausia priemonė, blokuojanti kenkėjiškus atsisiuntimus, slapukus, reklamas ir suklastotas svetaines. Tiesiog atsisiųskite programėlę, prisijunkite ir galėsite drąsiai naršyti, žinodami, kad „Threat Protection“ užkirs kelią duomenis viliojantiems sukčiams, išpirkos reikalaujančioms programoms ir kitiems pavojams.

„Threat Protection“ funkcija atlieka visą darbą

lock woman female laptop password manager md

Apsaugokite savo įrenginius nuo kenksmingų atsisiuntimų

Ko gero, visiems yra tekę pabuvoti nemaloniuose interneto užkampiuose. Tarkime, staiga atsiduri svetainėje, kurioje pilna mirksinčių reklamjuosčių, iššokančiųjų langų ir atsisiuntimo mygtukų – bet kuris jų kelią riziką jūsų įrenginio saugumui, nes niekada negali žinoti, ar spustelėjus nebus atsiųsta kenkėjiška programinė įranga.

Galėsite dėl to nesijaudinti įjungę „Threat Protection“ funkciją. Ši funkcija nuskaito atsisiunčiamus failus ir nustato, ar juose nėra kenkėjiškų programų, o grėsmės atveju juos ištrina.

threat protection secure access bubble female md

Apsisaugokite nuo kenkėjiškų svetainių

Ar esate gavę el. laišką su nuoroda, kurios nesiryžote atidaryti? Arba išvydę reklamą su viliojančiu pasiūlymu, kurį pabijojote spustelėti? Pasielgėte visiškai teisingai – juk užtenka vieno spustelėjimo ir galite tapti kibernetinių sukčių auka bei prarasti prieigą prie visų savo paskyrų.

Tačiau naudodami „Threat Protection“ galėsite apie tai pamiršti. Naršysite saugiai, nes ši funkcija iš karto blokuos jūsų prieigą, jei bandysite patekti į kenkėjišką svetainę.

Kaip veikia „Threat Protection“?

Blokuoja kenksmingus atsisiuntimus

„Threat Protection“ funkcija nuskaito atsisiunčiamus failus ir ieško kenkėjiškų programų. Jei failas yra pavojingas, ši funkcija jį nedelsiant ištrina, kol jo turinys nepadarė žalos kompiuteriui.

Užblokuotos įkyrios reklamos

„Threat Protection“ sustabdo erzinančias ir kenkėjiškas reklamas nespėjus jų įkelti. Naršymas tampa saugesnis, greitesnis ir sklandesnis.

Blokuoja slapukus

Jokio sekimo naršymo metu. „Threat Protection“ neleidžia slapukams stebėti jūsų veiklos internete bei rinkti informacijos apie jūsų naršymo įpročius.

Užblokuotos pavojingos svetainės

„Threat Protection“ neleis jums netikėtai patekti į kenkėjišką svetainę. Ši funkcija akimirksniu užblokuos jūsų prieigą, kad išvengtumėte kibernetinės atakos.

Iki 74 % pigesnė „Threat Protection“ apsauga

30 dienų pinigų grąžinimo garantija

Peržiūrėkite mūsų pasiūlymo sąlygas ir nuostatus.

Dažnai užduodami klausimai