Blokada trackerów NordVPN: maksymalna prywatność

  • Blokuj trackery zewnętrznych firm zbierające Twoje dane.

  • Zyskaj więcej prywatności online.

  • Funkcja dostępna z nowoczesnym antywirusem od NordVPN.

Rozpocznij
Funkcja blokowania trackerów w NordVPN zapewnia maksymalną prywatność

Co to jest blokada trackerów?

Blokada trackerów jest narzędziem, które uniemożliwia śledzenie Cię online przez osoby trzecie i zbieranie Twoich danych. Dlaczego to lepsze rozwiązanie niż korzystanie z prywatnego trybu przeglądania? Blokada zatrzymuje trackery w trakcie przeglądania, a nie po zamknięciu przeglądarki. Używanie osobnego narzędzia blokującego trackery pozwoli Ci przeglądać internet prywatnie i wygodnie.

Przed czym chroni Cię blokada trackerów?

Natrętne reklamy

Po wyszukaniu symptomów choroby, reklamy leków i procedur mogą wyświetlać się miesiącami. Brzmi znajomo? Blokowanie trackerów pomaga zmniejszyć ilość ukierunkowanych reklam podczas przeglądania internetu.

Nieuczciwe ceny

Sklepy internetowe mogą wykorzystywać dane zgromadzone przez trackery (skrypty śledzące), aby wyświetlać Ci wyższe ceny na podstawie Twoich ostatnich zakupów. Jeśli zablokujesz trackery, Twoje nawyki dotyczące wydatków pozostaną prywatne.

Gromadzenie danych

Adres IP, lokalizacja, używane urządzenia i przeglądarki, czas spędzony na stronach internetowych, poglądy polityczne, rodzina, preferencje żywieniowe i wiele innych informacji składa się na Twój cyfrowy profil. Zablokuj skrypty śledzące, aby temu zapobiec.

Jak zablokować śledzące pliki cookie za pomocą NordVPN

01

Otwórz aplikację

Otwórz aplikację NordVPN i zaloguj się.

02

Kliknij tarczę

Znajdziesz ją w pasku menu po lewej stronie.

03

Włącz ochronę w czasie rzeczywistym

Włącz ochronę przed oszustwami, phishingiem i złośliwym oprogramowaniem

04

Włącz blokadę trackerów

Przejdź do „Ustawień zaawansowanych” i włącz przełącznik obok opcji „Blokada trackerów”.

Najczęściej zadawane pytania

Wypróbuj NordVPN ze 100% gwarancją zwrotu pieniędzy

Wypróbuj NordVPN bez ryzyka

30-dniowa gwarancja zwrotu pieniędzy — wystarczy zapytać o zwrot. Surfuj w sieci bardziej bezpiecznie i prywatnie.