IP-osoitteesi: Tuntematon · Tilasi: Suojattu
Suojaamaton
Tuntematon

Cel mai bun VPN pentru jocuri

Protecție DDoS. Acces la nivel mondial. Experiență de joc sigură.

Hyödynnä tarjous
success30 päivän rahat takaisin -takuu
Yhdysvaltojen VPN-yhteys pelaamiseen
Wired
The Huffington Post
Buzzfeed
Forbes
TEDx
BBC

De ce aveți nevoie de un VPN pentru jocuri?

VPN-suojaus DDoS-hyökkäyksiä vastaan

Suojaa itsesi DDoS-hyökkäyksiltä

VPN-ul nostru pentru jocuri vă protejează computerul de participarea involuntară la atacurile de tip DDoS (atac distribuit de refuzare a serviciilor) sau de a deveni victima acestora. Nu este un secret faptul că unii jucători folosesc atacuri DDoS, pentru a obține un avantaj competitiv, pentru a vă încetini sau a vă scoate complet din joc.

În momentul în care deveniți o țintă, mai multe computere încep să vă inunde adresa IP cu date inutile pentru a vă suprasolicita rețeaua. Acesta este momentul în care serverele VPN intră în acțiune. Deși nu vă vor face computerul 100% rezistent la atacurile DDoS, acestea pot absorbi o mare parte din efectele atacurilor. Iar dacă atacul DDoS nu se oprește, puteți pur și simplu să vă conectați la un alt server dintre cele peste 5300 de servere ale noastre.

Hyödynnä tarjous
VPN-palvelimet pelaamiseen

Fiți printre primii care accesează lumea jocurilor

Lansarea unei noi versiuni a fost amânată în regiunea dvs.? Nicio problemă. VPN-ul nostru pentru jocuri vă permite să fiți printre primii care obțin noua versiune, indiferent unde vă aflați. Cu serverele de jocuri din 59 de țări din întreaga lume, tot ceea ce trebuie să faceți este să alegeți o locație cu o dată de lansare anterioară.

Și nu este vorba doar despre jocurile pe computer. NordVPN acceptă toate platformele importante, inclusiv Windows, Linux, macOS, iPhone, Android și chiar Android TV. Voit myös asentaa NordVPN:si reitittimeesi suojaamaan Xbox One –, Playstation 5 –, Nintendo Switch – tai mitä tahansa muuta pelikonsoliasi – vaihda vain IP-osoitetta ja pelaa ilman rajoja.

Hyödynnä tarjous
NordVPN pelaamiseen

Vältä kaistanleveyden rajoitukset

Toată lumea urăște întârzierile, mai ales atunci când acestea apar în mijlocul unui meci. Din păcate, furnizorii de servicii de internet (ISP) vă pot limita viteza conexiunii în funcție de activitățile dvs., inclusiv în cazul sesiunilor prelungite de jocuri.

NordVPN vă ajută să evitați limitarea lățimii de bandă ascunzând traficul de date de ISP-ul dvs. prin criptare. Sistemele automate detectează semnele de redare în flux sau jocuri, dar nu pot depăși interdicțiile dacă nu știu ce faceți. Astfel, cu toate că securitatea bazată pe criptare ar putea adăuga câteva milisecunde ping-ului dvs., aceasta va împiedica oprirea jocului dvs.

Hyödynnä tarjous

Mai multe avantaje cu VPN-ul nostru pentru jocuri

speed

Cea mai bună performanță de viteză a VPN

O conexiune rapidă la internet este piatra de temelie a jocurilor multiplayer. O viteză lentă înseamnă puncte gratuite pentru adversarii dvs. Cele mai bune VPN-uri reușesc să vă protejeze traficul de date fără scăderi semnificative de viteză. NordVPN oferă cea mai rapidă experiență VPN de pe planetă, ceea ce face ca acesta să fie alegerea supremă dintre VPN-urile pentru jocuri.

mobile

Jocuri din mers

Pelaa suosikkinettipelejäsi vaihtamalla sijaintiasi. Ei väliä, missä lomailet, voit silti pysyä ajan tasalla suosikkimarkkinapaikkasi tapahtumista, ostaa uusia julkaisuja ja ladata viimeisimpiä päivityksiä. NordVPN voi myös pienentää pingiä ulkomailla ollessasi paikallisen ISP:n palvelurajoituksista riippuen. Ota nyt käyttöön Origin ja nauti peleistä, kuten FIFA, Dota-2, PUBG, Ubisoft, Fortnite, Roblox, Minecraft, Overwatch, League of Legends, Halo Infinite, Call of Duty ja Pokemon Go vähemmällä puskuroinnilla.

streaming

Conținut exclusiv

Cea mai nouă ediție de lux a jocului este disponibilă numai în anumite țări? Păcat. Dar nu vă faceți griji! Serviciul nostru VPN deschide o mulțime de oportunități pentru experiența dvs. de joc. Indiferent dacă este vorba despre DLC, skin-uri pentru personaje sau conținut special care necesită precomandă, ne ocupăm noi. Alegeți un server în țara dorită și bucurați-vă de toate acele avantaje exclusive!

security-shield

Securitatea traficului de date

NordVPN tarjoaa markkinoiden parasta salausta kaikelle verkkoliikenteellesi. Koti-Wi-Fi-verkot voidaan hakkeroida, mutta erityisen tarkkana sinun kannattaa olla käyttäessäsi julkisia Wi-Fi-verkkoja. Halusit sitten livahtaa pelaamaan hotellihuoneestasi, estää tuntemattomat Xboxistasi, shoppailla Playstationillasi tai vain tavata uusia kavereita Nintendo Switchissäsi, NordVPN:n avulla voit pelata turvallisesti.

Recomandat pentru jucătorii de elită

Ascultați părerea experților.

pewdiepie

“Käytän NordVPN:ää joka päivä. Se on nopea ja luotettava. Se on turvallinen. Sen avulla pääsen eeppisiin juttuihin käsiksi.”

PewDiePie

techadvisor

“NordVPN on ykkönen kattavassa VPN-vertailussamme. Se on myös fantastinen vaihtoehto pelaamiseen.”

Tech Advisor

the huffington post
wired
pc mag
buzz feed
forbes
cnet
yahoo tech
bbc
entrepreneur
tedx
business insider
tnw

30 päivän rahat takaisin -takuu

Nu sunteți sigur că aveți nevoie de acest lucru? Încercați NordVPN fără niciun fel de riscuri.

Kokeile NordVPN:ää riskittä
money back guarantee

Oletko valmis hyödyntämään VPN-erikoistarjouksen?

Vielä yksi vaihe ja voit aloittaa turvallisen selaamisen.

success30 päivän rahat takaisin -takuu

Usein kysytyt kysymykset