Sorry, this entry is only available in Dutch For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Ga uw gang, probeer NordVPN uit

Dankzij onze niet-goed-geld-terug garantie van 30 dagen loopt u geen enkel risico.
Bescherm uzelf vandaag nog met de meest geavanceerde VPN ter wereld.

Begin nu

30-DAGEN NIET-GOED-GELD-TERUG
GARANTIE

wired
PCmag
the huffington post
yahoo tech
forbes
the next web

Sluit u aan bij NordVPN –
Start uw risicovrije VPN-probeerversie vandaag!

We snappen het: langetermijnverplichtingen zijn soms een moeilijke beslissing. Daarom heeft u 30 dagen om NordVPN uit te proberen en te zien of dit iets voor u is.

Hier leest u hoe u met ons een testrit kunt maken:

get nordvpn
Schrijf u in voor NordVPN

Ga meteen naar onze bestelpagina om uw kosteloze VPN-probeerversie te activeren. Het is makkelijk en snel, en u zult in een handomdraai klaar zijn om te beginnen.

guide-discover
Ontdek onze functies

Verberg uw locatie, geniet van gegevensbescherming volgens militaire normen en krijg toegang tot elke gewenste content, waar dan ook ter wereld.

guide-stay
Maak uw beslissing

In de komende 30 dagen kunt u ervoor kiezen om NordVPN te blijven gebruiken of uw abonnement op te zeggen en een volledige restitutie te ontvangen.

Waarom kiezen mensen voor NordVPN?

lightning speed

Supersnelle servers, overal

Word lid van het NordVPN-netwerk van 4392 wereldwijde serverlocaties in 62 landen. We zijn op iedere continent actief, met uitzondering van Antarctica. Maar alleen omdat pinguïns niets begrijpen van internet.

feature-helpful

Vriendelijke, behulpzame service

Heeft u een vraag? Onze vriendelijke, slimme en enigszins nerdy ondersteuningsmedewerkers hebben alle antwoorden. Ze zijn 24/7 beschikbaar om u te helpen.

multiple devices

Meerdere apparaten

Ons standaardpakket geeft u onbeperkte toegang voor zes apparaten tegelijkertijd. Dat omvat ook smartphones, tablets en zelfs routers.

feature-double-encryption

Dubbele gegevenscodering

De dubbele VPN-technologie van NordVPN codeert gegevens niet eenmaal, maar tweemaal. Het is de strengste beveiliging in de industrie, u aangeboden door NordVPN.

smartplay technology

Streaming-services

Met NordVPN kunt u toegang krijgen tot content die mogelijk niet beschikbaar is in een bepaald land. NordVPN bereikt dit door ervoor te zorgen dat gebruikers ergens anders lijken te zijn.

feature-no-logs

Strikt ‘Geen logbestanden-beleid’

NordVPN registreert nooit welke internetsites u bezoekt. Als iemand erom vraagt, kunnen we alleen onze schouders ophalen.

30-days-guarantee

Start uw risicovrije VPN-proefperiode vandaag

Geniet 30 dagen lang van uw privacy, hoge verbindingssnelheden, 24/7 ondersteuning en onbeperkte bandbreedte, volledig zonder risico. Als u niet 100% tevreden bent om welke reden dan ook, krijgt u een volledige terugbetaling binnen 30 dagen na uw aankoop.

Populair plan

If you want to save, choose the most popular plan