Your IP: Unknown · Your Status: ProtectedUnprotectedUnknown

Skip to main content

NordVPN inloggen en aanmelden uitgelegd

Inloggen bij NordVPN kan nu via je Nord Account. Dankzij deze verandering kunnen we je ervaring bij ons nog beter en veiliger maken. Bij deze nieuwe inlogmethode kun je verificatie door derden gebruiken. We leggen hier precies uit hoe deze vorm van verificatie werkt en beantwoorden enkele veelgestelde vragen.

NordVPN inloggen en aanmelden uitgelegd

Wat is verificatie door derden?

Verificatie door derden (in het Engels ‘third-party authentication’ of ‘third-party login’) betekent dat je op je account kunt inloggen met inloggegevens van een derde partij. Dit is eenvoudiger dan het klinkt en waarschijnlijk iets wat je elke dag al doet. Een voorbeeld van authenticatie door derden is het gebruik van je Google-account om op social media in te loggen, of van je Facebook-account om op een forum in te loggen.

Verificatie door derden maakt het inlog- en aanmeldproces sneller en makkelijk, omdat je niet elke keer om je VPN-wachtwoord gevraagd wordt wanneer je bij je NordVPN-account in wilt loggen. Als je een browser gebruikt die je onlangs hebt gebruikt, kun je je met één klik aanmelden.

Hoe werkt verificatie door derden?

Hoe werkt verificatie door derden?

Nord Account heeft het aanmeldproces niet alleen voor NordVPN, maar voor alle Nord Security-producten vereenvoudigd. Zelfs als je geen Nord Account hebt, kun je je met je Google of Apple ID moeiteloos aanmelden.

Wanneer je je met verificatie door derden aanmeldt, verstrekt een derde partij net genoeg gegevens over je om te bevestigen dat je een geverifieerd account bij hen hebt. Omdat we alleen met vertrouwde derde partijen samenwerken, bevestigt dit je identiteit voor ons.

Voor de meeste mensen maakt verificatie door derden het leven een stuk eenvoudiger en Nord Account biedt je deze makkelijkere, snelle inlogmethode. We weten echter dat een klein aantal gebruikers problemen met ons nieuwe systeem heeft ondervonden. Verderop in het artikel bieden we hier oplossingen voor. Maar laten we eerst eens kijken hoe je je kunt aanmelden en hoe je op je account kunt inloggen.

Aanmelden voor Nord Account

Als je nog nooit producten van Nord hebt gebruikt, heb je waarschijnlijk geen Nord-account. Maak je geen zorgen – het aanmelden bij NordVPN en een Nord Account aanmaken is eenvoudig. Volg deze stappen:

  1. Ga naar de NordVPN-prijspagina en kies het abonnement dat het beste bij je past.
  2. Vul je gegevens in bij de kassa en voltooi de betaling.
  3. Je ontvangt een Nord Account-registratielink in je inbox. Klik om de link in de e-mail om een wachtwoord aan te maken.
  4. Download onze VPN en meld je aan met je Nord Account-logingegevens. Je kunt je account nu beheren en je voor andere Nord-diensten aanmelden door in je Nord Account in te loggen.

Probeer NordVPN gratis voor 30 dagen.

Bescherm je router met een VPN.

Inloggen bij Nord Account

Je kunt op je Nord Account inloggen met een Google-account of een Apple ID.

Inloggen bij Nord Account met Google

Heb je je account met Google ingesteld? Volg dan deze stappen om je aan te melden:

  1. Open je NordVPN-app (of een andere Nord Security-app).
  2. Klik op ‘Log in’.
  3. Wanneer je wordt omgeleid naar een nieuw tabblad, klik je op ‘Inloggen bij Google’.
  4. Kies een van de Google-accounts die momenteel op je apparaat zijn opgeslagen of klik op ‘Een ander account gebruiken’.
  5. Voer het wachtwoord van je Google-account in en klik op ‘Aanmelden’.

Als je nog geen profiel op Nord Account hebt aangemaakt, wordt je gevraagd dit te doen wanneer je je Google Account selecteert tijdens het inlogproces.

Inloggen bij Nord Account met Apple ID

Je kunt je Apple ID gebruiken om in te loggen op Nord Account.

  1. Open je NordVPN-app (of een andere Nord Security-app).
  2. Klik op ‘Log in’.
  3. Wanneer je wordt omgeleid naar een nieuw tabblad, klik je op ‘Inloggen bij Apple’.
  4. Voer je Apple ID en wachtwoord in (het e-mailadres en wachtwoord waarmee je je Apple ID-account hebt ingesteld).
  5. Klik op ‘Doorgaan’.

Als je je Nord Account eerder aan je Apple ID hebt gekoppeld, ben je nu ingelogd. Als je dit nog niet hebt gedaan, krijg je de mogelijkheid om je Nord Account aan je Apple-account te koppelen.

Nord Account inlogproblemen

Je wilt bij NordVPN inloggen en je krijgt een foutmelding. Dat is vervelend. Ondanks onze inspanningen om het aanmeldingsproces te optimaliseren, kunnen zich af en toe problemen voordoen. We leggen hier uit waarom dit gebeurt en wat je eraan kunt doen.

Waarom is voor het inloggen nu een webbrowser nodig?

Een web-based login die voor alle Nord-producten werkt, is de beste manier om het aanmeldingsproces te vereenvoudigen en de veiligheid van alle accounts te garanderen. Dankzij Nord Account kunt je verificatie door derden gebruiken en meer beveiligingslagen toevoegen, zoals multifactorauthenticatie.

‘Bad request’ foutmelding oplossen

Je ziet deze foutmelding als gevolg van een verkeerde configuratie van de client of een andere bug. Probeer de NordVPN-app opnieuw op te starten.

‘Session expired’ foutmelding oplossen

Als je deze foutmelding ziet, gebruik je waarschijnlijk een oude link of code. Probeerde je een kortingscode te gebruiken? Neem dan contact op met onze klantenservice – zij kunnen je vertellen of de code die je hebt ingevoerd nog steeds geldig is.

‘Invalid client’ foutmelding oplossen

Deze fouten kunnen om verschillende redenen optreden. Als je deze melding krijgt, start de NordVPN-app dan opnieuw op en probeer opnieuw in te loggen.

‘Too many requests’ foutmelding oplossen

Dit betekent dat we in korte tijd te veel verzoeken van je hebben ontvangen. Je krijgt de foutmelding te zien omdat het kan betekenen dat iemand zich als jou voor probeert te doen. Als deze fout optreedt, wacht dan even en probeer het later opnieuw.

‘Your email is missing’ foutmelding oplossen

Dit bericht wordt getoond als ons systeem de e-mail die bij je account hoort niet kan vinden. Neem contact op met onze klantenservice om deze fout op te lossen.

Je krijgt deze foutmelding te zien als je registratielink is verlopen of al is gebruikt. Start het proces opnieuw om een nieuwe account aan te maken.

Als je deze of andere foutmeldingen ziet of om een andere reden niet op NordVPN in kunt loggen, kun je ook altijd contact met onze klantenservice opnemen.

Voeg multifactorauthenticatie aan je Nord Account toe

Multifactorauthenticatie (MFA) is een manier om je account te beveiligen. Als je MFA instelt, wordt je bijvoorbeeld gevraagd een code in te voeren wanneer je vanaf een nieuw apparaat of een nieuwe locatie op je NordVPN-account inlogt.

Schakel MFA snel en makkelijk in door in te loggen op je NordVPN-app, het tabblad ‘Profile’ te openen en op ‘Multi-factor authentication’ te tikken. Dit brengt je naar de Nord Account-pagina waar je je MFA-instellingen kunt beheren.

PRO TIP: Het toevoegen van MFA kan je veiligheid verbeteren en ervoor zorgen dat jij alleen toegang tot je Nord Account hebt. Stel deze functie vandaag nog in als persoonlijke privacy en veiligheid je prioriteit is.

Hoewel op NordVPN inloggen nu een stuk eenvoudiger is, zijn we er altijd om je te helpen. Als je een technisch probleem hebt of foutmeldingen tegenkomt die je niet op kunt lossen, kun je altijd contact met ons opnemen.

Online beveiliging begint met een klik.

Blijf veilig met ‘s werelds toonaangevende VPN